This forum is designated to discuss AceBackup. Please note that questions in this forum are not answered by our support team.

Process "Button" Missing

Postby alanauerbach » Wed Oct 06, 2010 6:12 am

I have no Process menu item on the Backup Project toolbar. Without this option, how can I start a backup manually? Right now, I select folders manually each time and check off to immediately process the project.

I appreciate any insight that can be offered.

/s/ Alan
alanauerbach
Rookie
Rookie
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 06, 2010 6:02 am

Re: Process "Button" Missing

Postby alanauerbach » Fri Oct 08, 2010 12:19 am

I found the Process "button."

It is on the "project" drop-down list on the main toolbar.

Thank you to those who took the time to read my post. I hope that someone finds this information useful.

/s/ Alan Auerbach
alanauerbach
Rookie
Rookie
 
Posts: 3
Joined: Wed Oct 06, 2010 6:02 am

Return to AceBackup

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Who is online

In total there is 1 user online :: 0 registered, 0 hidden and 1 guest (based on users active over the past 5 minutes)
Most users ever online was 121 on Thu Aug 29, 2013 8:52 pm

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest