Search found 5 matches

by BGW
May 21st, 2014, 12:46 pm
Forum: AceBIT SEO Professionals Suite
Topic: SEOWiki links in 9.0.1
Replies: 3
Views: 3276

Re: SEOWiki links in 9.0.1

Same problem for me also. Considering the initial report was 1st Apr 2014, some 6 weeks ago, it's not very comforting that this software is actually maintained?

All but useless to offer you potential problems to be fixed, and the links to solutions do not work. Not very impressed... :down:
by BGW
April 24th, 2014, 7:42 pm
Forum: WISE-FTP
Topic: files in directory not showing
Replies: 2
Views: 2261

Re: files in directory not showing

All sorted, did a system restore and WISE-FTP 8 is showing the files within the directories once again. :)
by BGW
April 24th, 2014, 12:14 pm
Forum: WISE-FTP
Topic: files in directory not showing
Replies: 2
Views: 2261

files in directory not showing

WISE-FTP 8 Windows 8.1 In the local system file manager (left side window) I can only see the directory names and not any files within the folders them self. This has only just happened, its otherwise been fine since installation. Probably something simple, but I cannot find the solution. Any help m...
by BGW
May 18th, 2011, 12:55 pm
Forum: Hello Engines!
Topic: Quick Rating Index
Replies: 3
Views: 3073

Re: Quick Rating Index

Hi AceBits, I am running the most upto date version. Windows 7 is also upto date. I have set your application to run in administration mode, but alas after 30 minutes I had to crash the programme as no progress was indicated on the progress bar. I am thinking of moving the application from my laptop...
by BGW
May 14th, 2011, 12:41 am
Forum: Hello Engines!
Topic: Quick Rating Index
Replies: 3
Views: 3073

Quick Rating Index

Anybody had problems running the Quick Rating Index under the reports & Sussess Tab (Hello Engines v7) Tried three times know, once for 90 minutes. I get a dialog box which says 'Please wait while Hello Engines! retrieving data. It then just sits there, the percentage complete bar never moves off th...