Better ranking?

This forum is designated to discuss Ranking Toolbox.
Post Reply
Quinn
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 31st, 2008, 5:15 pm

Better ranking?

Post by Quinn » January 31st, 2008, 5:34 pm

Hi there,

have a question:

I've had Ranking Toolbox for a some time but just now wanted to start using it. But something is defionitively wrong here with that ranking section, thought I'd try out a few things to get familiar with the product, but it keeps telling me with the ranking it cannot find the url for each of the search engines I've specified - how shall I improve my ranking if I can't even see whre I'm currently standing?!?

Help!

Q.

Katrin (AceBIT-Team)

Re: Better ranking?

Post by Katrin (AceBIT-Team) » January 31st, 2008, 6:46 pm

Hello,

What version of Ranking Toolbox are you using? The latest version 6 or a previous version? What we would recommend you anyway first of all is that you use the Update Manager you find in the main menu under Files to ensure that you have the latest version of the search engine database installed. Maybe this will already solve the ranking issue.

Otherwise, which is the exact error message which you receive?

Best regards

Quinn
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: January 31st, 2008, 5:15 pm

Re: Better ranking?

Post by Quinn » January 31st, 2008, 11:18 pm

Aye, that was it.
I should have thought of that myself, sorry. Thanks though!

Post Reply