Can not create new directory in Local System panel

This forum is designated to discuss WISE-FTP.
Post Reply
dvjunk
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: May 19th, 2014, 6:35 am

Can not create new directory in Local System panel

Post by dvjunk » May 19th, 2014, 6:58 am

I am logged into a remote system and want to create a new directory on my Local System.

I navigate to the desired local directory within Wise-FTP 8 and right-click in the lower left panel and select "New directory..."

A "New directory name:" window pops up and I enter a simple directory name: "test" and click "OK."

The dialog goes away but no new local directory appears.

Same results if I use the "New directory" toolbar icon.

If I follow the same procedure to create a new directory on the remote system, it work fine.

Does anyone know what is going on? Is this a bug or user error?

Thanks,

David Vaughan :|

User avatar
Stefan (AceBIT Team)
Guru
Guru
Posts: 423
Joined: June 4th, 2013, 5:19 pm

Re: Can not create new directory in Local System panel

Post by Stefan (AceBIT Team) » May 19th, 2014, 9:48 am

Hi David,

this is an issue we are aware of and it will be fixed in the next update.

dvjunk
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: May 19th, 2014, 6:35 am

Re: Can not create new directory in Local System panel

Post by dvjunk » May 19th, 2014, 9:56 am

OK, good. Is there a list of known issues? Thanks again. ~David Vaughan

User avatar
Stefan (AceBIT Team)
Guru
Guru
Posts: 423
Joined: June 4th, 2013, 5:19 pm

Re: Can not create new directory in Local System panel

Post by Stefan (AceBIT Team) » June 4th, 2014, 9:20 am

Hi David,

sorry for the late reply. We have a list of known issue (each reported issue is registered), but the list is not available to users.

Should you encounter any issue that you personally haven't reported yet, please e-mail it to info@acebit.com

Post Reply