Submit button

This forum is designated to discuss Hello Engines!.
Post Reply
artonwood
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: April 4th, 2008, 10:44 am

Submit button

Post by artonwood » April 4th, 2008, 10:58 am

Hello

I am new to this and have only used this program once or twice.
I am haveing a problem with the auto submit button, it's greyed out.
At the botom it says " You have no urls selected" I have 3 selected and my site is showing up on the right (sites) and it is checked.

It worked once before. This is version 6.53

Regards
Roger

Support (AceBIT)

Re: Submit button

Post by Support (AceBIT) » April 4th, 2008, 11:16 am

Hello,

can you see all websites in the Sites panel which you have entered in Project section? Do you also have chosen search engines to which you want to submit your sites?

Best regards

artonwood
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: April 4th, 2008, 10:44 am

Re: Submit button

Post by artonwood » April 4th, 2008, 1:56 pm

Hello
Yes see attached.

Regards
Roger
Attachments
Example-01 Apr. 04 12.54.gif
(93.68 KiB) Downloaded 610 times

Support (AceBIT)

Re: Submit button

Post by Support (AceBIT) » April 4th, 2008, 3:10 pm

Hello,

it seems that you have added 2 websites but both websites have no URLs. Please go to Project -> Web Sites and use the button Add URL. We would recommend you to add only one URL per website, normally the home page and the search engines will find and index all other URLs themselves.

Best regards

artonwood
Newbie
Newbie
Posts: 3
Joined: April 4th, 2008, 10:44 am

Re: Submit button

Post by artonwood » April 4th, 2008, 3:53 pm

Thank you very much. Yes I remember now.
The submit botton has lit.

Regards
Roger

Post Reply